lördag 30 april 2011

20.000 SC

jag har riktigt mycket pengar
tjata inte om presenter det är lite jobbigt azzå ska shoppa loss!!

äntligen lvl 4

ÄNTLIGEN LVL 4 KOLLA:
och för er som inte vet vad msp är klicka här ja men alla vet väl vad msp är moviestarplanet.se ja....

mina favvo låtar

mina favorit låtar kommer här
klicka här
och
här
tycker ni också dem är bra  ja/nej skriv kommentarer snälla!!

lördag 23 april 2011

Pink_girls

här är en tjej som gärna ville vara med i min blogg och då fick hon det vi har tatt en bild i mitt rum kolla:
japp det är vi som står där!!!!!

fredag 22 april 2011

Lite bilder på mig och pink_starz

Tjabba! Här är en bild på mig och Pink_starz:
hehe! Jajja! men om jag snackar lite mycket om msp så säg till! Här är några bilder på msp:



Det är typ dom!!Vad tycker ni  att jag ska skriva.... Skriv i kommentarerna!! SNÄLLA!  Det var allt tror jag!

miss you Pink_starz
fast det var inte så länge sen vi träffades men jag saknar dig!!!
BYE!
pink_starz håller på att göra en header till mig snällt vaa??? ni är nog avensjuka på mig som har en så bra bff eller hur?? HOHAHAHA
tja igen för er som har MSP borde veta vad boonie är ja om man kan räkna dem som ovanliga djur ja dem är inte direkt jätte vanliga i väklig heten jag har laddat ner ett coolt program så att man kan göra bilder jätte cooLa . här är en bild på min BFF hon är bäst i världen:
japp det är hon hon är snygg jag ska nog köpa hennes look  ja/nej venne ni får bestämma!!

torsdag 21 april 2011

pink_starz

du är den bästa bff'n i världen detta är hon och jag på kompis fotokanske inte den bästa bilden och så ser vi inte ut nu !! hennes blogg heter horses-girlz.blogspot.com och vår blogg heter mspgirlzlovers.blogspot.com
så ni vet! you my best freind!!!!!!!!!!!!

MOVIESTARPLANET!

ja jag älskar också MOVIESTARPLANET.se ja MSP.
vill ni vara med i   in blogg så får  ni skriva så tar jag med er i min blogg alltså denna blogg och om nån vet hur man gör snygga headers så kan ni väl skriva till mig jag vill gärna ha en header på min blogg så kom med några förslag.

Kameleonter!

i vår sommar stuga där har vi en brunn där man kan hämta vatten i men inte dricka tvätta sig i och så. men i den lever små ödlor och där kan vi ödla upp ödlor om man kan säga så för man fiskar ju inte och det är inte fiskar så då måste det bli ödla upp ödlor ja men i alle' fall ödlorna är kanske inte jätte lika kameleonter ------> men jag tycker att dem inte är jätte söta men kanske lite! men dem är coola för dem ändrar färg för omgivningens färg. Om ni har märkt det så ser man nästan inte den på bilden den är samma färg som kameleonten men om den är på en blå hink så blir den blå är den på en rosa mössa så blir den rosa. 
Har ni sett filmen Trassel den lilla ödlan typ som sitter på hennes axel är en kameleont och såg ni då när dem lekte kurra gömma och den kameleonten gömde sig vid den bruna krukan, Då blev den ju brun och lite grön för växten eller minns jag fel?? då får ni säga till genom att skriva kommentarer!!!!!!!

onsdag 20 april 2011

Heej!

Hej alla!
jag är intresserad av ovanliga djur t.e.x silkesapa tror jag det heter men det är i allé fall världens minsta apa den är rätt söt faktiskt jag skriver bara om de djur som är ovanliga och söta och ibland lite roliga. jag själv har ingen silkesapa eller nått sånt ovanligt djur men många djur det har jag. jag har:en hamster, en katt ja jag fattar inte hur dom kan leva i hopp?? men sen har jag också tre hästar två hundar, ja det var mina djur. den ena hunden är en valp men glöm det vanliga djuren nu och kom till det riktigt ovanliga ------------------------>
eller hur är dem söta sjunger den eller nått som den gapar den kanske jäspar vem vet, eller så ser den bara ut så väldigt långa fingrar eller vad det heter på dem. Men dem är bara så söta, roliga ja och.... Kommentera gärna. och skriv vad ni vill veta lite fakta om och så kanske jag kan ta med det i min blogg men kom i håg att det är ovanliga djur jag vill skriva om så kom inte med katt, hund, marsvin och dem vanliga djuren för dem kommer jag inte ta med! men nästa ovanliga djur blir nog kameleont dem är fina eller vad tycker ni??